Hotel Cal Torner

Hotel Cal Torner

Vam arribar al Priorat amb molta il·lusió i aquest projecte dins la maleta. Després d’un temps de gran esforç, vam obrir la porta de Cal Torner amb molta alegria i satisfacció per compartir i gaudir amb vosaltres d’una altra forma de vida. Cal Torner és una casa rústica del segle XVI rehabilitada amb mim i disseny per oferir tot el confort possible als nostres hostes.
 El ferro, la pedra, el vidre i la fusta us acolliran en un ambient tranquil on trobareu harmonia, noves sensacions i una lleugera olor a espígol que aconseguirà atrapar-vos. Cada una de les 7 habitacions està decorada amb el seu propi gust i encant al·ludint a la forma, estil i tamany d’una ampolla de vi, amb el propòsit de satisfer la necessitat i l’experiència que cada ocasió es mereix. Totes elles ofereixen lluminositat i silenci dins un espai amb grans vistes i estan equipades amb:  calefacció/aire condicionat, TV,  telèfon, assecador, barnús/ sabatilles, productes d’higiene personal de qualitat.
Capacitat: 19 persones
Serveis:  ascensor, accessibilitat per a mobilitats reduïdes, menjador, servei d’esmorzar i sopar fets amb productes locals, wi-fi, celler, tastos i cursos de tast.
No s’accepten animals.

 

X