spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Celler Balmaprat

Celler Balmaprat

Celler Balmaprat és un petit celler familiar de Porrera. La nostra història comença el 2008, quan després d’adequar els baixos d’una casa al poble de Porrera, el Josep Mª Del Aguila i la Mayte Pellicer, comencem a elaborar nosaltres mateixos el raïm propi procedent de la finca familiar La Balma.
La Balma és una finca amb ceps centenaris de coster, la majoria garnatxa i carinyena, orientada a l’oest i amb sòls de diferents llicorelles. Les nostres produccions són molt petites, totes les accions es fan de manera molt artesanal, tant a la vinya com al celler, i això ens permet tindre molta cura de tot el procés.
Som, probablement, un dels cellers més petits de tota la DOQ Priorat. Dins del poc espai que tenim, intentem que les visites siguin càlides i properes, compartint el nostre entusiasme per l’entorn, per la bona feina i per la qualitat.

 

X