Celler Mas Alta

Celler Mas Alta

Situat en un poble autèntic del Priorat, La Vilella Alta, CELLER MAS ALTA representa un desig comú de dues famílies Belgues: donar vida a uns grans vins! Gràcies als consells de Michel Tardieu i de Philippe Cambie, i al treball diari d’un equip entusiasta, aquest somni va prenent forma.

L’elecció de les vinyes és fonamental per poder elaborar un vi d’alta expressió, que combini caràcter i elegància. Des de 1999 hem plantat gairebé 35 ha. de vinya en terres de la DOQ PRIORAT. de fet, la major part de les nostres vinyes estan situades en terrenys de pissarra i en alçada. En funció de les característiques de cada parcel·la, plantem les varietats tradicionals de la regió, carinyena i garnatxa. Aquestes vinyes joves, que ja tenen un potencial qualitatiu molt prometedor, seran el futur de CELLER MAS ALTA. També comprem raïm als viticultors locals, per a elaborar els nostres vins de Finca. Aquests ceps vells, de més de 50 anys, com a conseqüència natural produeixen menys raïm, aquest és un primer pas per obtenir vins de qualitat. En ser uns ceps arrelats fermament, s’obté una maduració completa, que depèn menys de les condicions climàtiques, més constant… En definitiva, la finca es conrea de forma pura, definitiva.

En cadascuna de les etapes de transformació del raïm, es prima la recerca de la qualitat. De fet, les instal·lacions tècniques de Cellers Mas Alta han estat concebudes per conservar al màxim les qualitats intrínseques del raïm. El procés de vinificació és suau, sense excessos. L’objectiu és mostrar l’autenticitat del PRIORAT.

BOTIGA i Atenció de VISITES:

Totes les tardes, de dimarts a divendres, de 15:00h a 19:00h
Dissabtes de 09:00h a 13:00h

   

 

 

X