spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Miró Cubells, Molí de l’oli

Miró Cubells, Molí de l’oli

Miró Cubells és una petita empresa familiar situada a Cabacés, sorgida de la tradició de moltes generacions dedicades al cultiu de l’olivera. L’evolució de tants anys dedicats al cultiu de l’olivera, ha donat com a resultat unes finques amb peculiaritats molt diverses: zones amb olivers mil·lenaris, costers amb fortes pendents, oliveres situades al parc natural del Montsant i oliveres d’última generació plantades en zones de meteorologia extrema, de manera experimental per determinar-ne el potencial. Aquests fets van portar a la nostra família a muntar un petit molí d’oli per tal de poder treure l’essència a tot aquest patrimoni de tantes generacions.

El molí d’oli és un molí d’oli modern, gràcies al qual, totes les qualitats de les olives de cada finca es mantenen inalterables. D’aquesta manera, amb les noves tècniques d’avui en dia, extraient l’oli en fred i amb una posterior decantació, aconseguim que l’oli transmeti un boci d’història amb tots els seus matisos.

  • C/ Sant Miquel, 48, 43373, Cabacés
  • 977 839 399 – 626 997 447
  • http://www.molideloli.com/
   

 

X