spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Molí Nou Vinícola del Priorat
Molí nou - Vinícola del Priorat

Molí Nou Vinícola del Priorat

El Molí Nou és el molí d’oli de Vinícola del Priorat, la cooperativa dels pobles de Gratallops, el Lloar, la Vilella Alta i la Vilella Baixa, i està situat a l’antic sindicat d’agricultors de la Vilella Alta, fundat el 1933. El 1987 s’inauguren les noves instal·lacions, agrupant la producció dels vells molins de la zona, i amb una aposta decidida per l’elaboració d’un Oli d’Oliva Verge Extra procedent de la varietat arbequina i d’una qualitat excepcional.

Endinsa’t al Molí Nou i descobreix com els mètodes tradicionals i les tècniques més modernes  ens permeten obtenir uns olis d’una gran qualitat. Continua el viatge a través de la història d’aquestes terres en el Molí Vell, on anirem fins els orígens d’aquesta cooperativa per veure de primera mà com s’elaborava l’oli d’oliva a principis del segle XX. I acaba fent viatjar els sentits i tastant els nostres olis en un entorn únic.

Visita el Molí Nou – Ruta de l’Oli:

– De dilluns a dissabte a les 17h (cal reserva prèvia).
– Durada aproximada: 1h
– Obert també durant la campanya d’oliva (novembre i desembre).
– 6 € per persona.
– Inclou el tast comentat d’Oli d’Oliva Verge Extra de Vinícola del Priorat.

  

 

X