spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Restaurant Quatre Molins

Restaurant Quatre Molins

Restaurant Quatre Molins es troba situat a Cornudella, al cor de la denominació d’origen Montsant. Envoltat pels paisatges més suggerents del Priorat, és un restaurant tan confortable com senzill. Està inspirat en les cases de pagès i resolt en modern utilitarisme.

A Quatre Molins l’excel·lència tècnica i la creativitat de Rafel Muria es sumen a l’experiència i el prestigi enològic del celler Ronadelles. Aquesta unió ens assenyala una nova lectura de la cuina de les comarques de Tarragona.

De la mateixa manera la nostra cuina està directament relacionada amb el món de la mel. Aquest meravellós producte ens inspira i ens aporta una font inesgotable de possibilitats.

El restaurant ofereix dos menús gastronòmics: menú degustació i menú espectacle. També són contractables mitjançant diversos paquets enoturístics inclosos dins la oferta de Rucuria i el celler Ronadelles.

X