spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Restaurant El Cairat

Restaurant El Cairat

Restaurant amb una trajectòria de més de 30 anys. El nostre servei ha evolucionat progressivament com la comarca. Al Cairat apostem per la feina ben feta amb l’objectiu que el client se senti com a casa i li oferim el que realment vol.

Personalitzem el menjar al vostre gust, disposem d’informació turística de la comarca i podem concertar visites directament a determinats cellers. Aquest restaurant respon als valors del paisatge, de la gent i de la gastronomia i productes de proximitat.

Disposem d’una extensa carta de vins i plats, elaborats artesanalment, des del pa fins als pastissos o als gelats. Reinterpretem plats antics, treballem els olis aromatitzant-los, fem salses o reduccions amb vi i utilitzem fruits secs, mel o embotits, sempre intentant que tot producte sigui de la pròpia comarca o de ben a prop.

   

 

X