spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Restaurant El Cairat

Restaurant El Cairat

Restaurant amb una trajectòria de més de 30 anys. El nostre servei ha evolucionat progressivament com la comarca. Al Cairat apostem per la feina ben feta amb l’objectiu que el client se senti com a casa i li oferim el que realment vol.

Personalitzem el menjar al vostre gust, disposem d’informació turística de la comarca i podem concertar visites directament a determinats cellers. Aquest restaurant respon als valors del paisatge, de la gent i de la gastronomia i productes de proximitat.

Disposem d’una extensa carta de vins i plats, elaborats artesanalment, des del pa fins als pastissos o als gelats. Reinterpretem plats antics, treballem els olis aromatitzant-los, fem salses o reduccions amb vi i utilitzem fruits secs, mel o embotits, sempre intentant que tot producte sigui de la pròpia comarca o de ben a prop.

El Cairat et despertarà els sentits amb els diferents menús que disposem. Es pot escollir entre un menú amb productes de proximitat, un menú temàtic amb productes frescos i de temporada que anem variant cada dos mesos, un menú de cobert diari i un menú sefardita elaborat amb autèntiques receptes de tradició jueva i que oferim tots els segons dissabtes de cada mes per sopar. Vine a degustar la nostra gastronomia, maridada amb vins de la DO Montsant i de la DOQ Priorat.

MENÚ TEMÀTIC DE LES VERDURES DE L’HORT: menú degustació de quatre plats i postres on treballem les verdures de temporada combinades amb productes de proximitat. Un menú saludable on les verdures en són les protagonistes. Vine a tastar-lo!

HORARI:

De dimecres a diumenge de les 13,30 a les 15,30h
Nits amb reserva previa, mínim 6 persones de les 21h a les 22:30h

   

 

X