Tast de vins i menú degustació

Tast de vins i menú degustació

Ubicats en una zona privilegiada, el Celler Torres Priorat i Clos Figueras us proposen un dia per gaudir del Priorat. Les seves vinyes, el seu vi, la seva gastronomia i la seva gent, us faran entendre la màgia que té aquesta regió.

Les velles vinyes del Celler Torres Priorat ens parlen de treball i de tradició i ens aporten unes característiques úniques als nostres vins. Des de 1996, vam adquirir terres al Priorat, enaltint les terres productores de vins excepcionals, creant així amb una història i personalitat úniques, els nostres Salmos i Perpetual.

Salmos és un homenatge als monjos de la important ordre cartoixa que l’any 1194 van arribar al “Priorat”, on van conrear la vinya. Aquests vins, mereixedors de grans premis i reconeixements, són creats en el nostre celler a partir d’un nou concepte d’hàbitat del vi. Un celler situat en ple cor del Priorat, el millor lloc on descobrir el misteriós paisatge i els vins que s’amaguen darrere d’aquesta zona. Us convidem a descobrir-ho i gaudir d’un menú de fusió a Clos Figueres elaborat per potenciar els sabors dels vins del Priorat.

A partir de 50€, inclou:


  • Visita guiada per les vinyes i Celler Torres
  • Tast comentat de Salmos i Perpetual
  • Menú maridatge al restaurant de la Bodega Clos Figueras
  • Durada de la visita i el tast 1,5 hores.
  • Visita Bodega Clos Figueras

X