spanbank justgreatass2179 andrasex videos javmobile hjdvvs0570 wwwxvideos scarpe xxnx sexydea rimming xvidep-girls yoyporn sexy men redlighttv0598 ketosex 04 xxvideos africanorgasm 0936 showers sexvedio shell
Vins i Olis del Priorat
Vins i olis del Priorat vinateria

Vins i Olis del Priorat

Vins i Olis del Priorat és una enoteca de Falset que des del 2006 ofereix la millor selecció de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i olis verge extra de la DOP Siurana. També gaudeix d’una àmplia mostra de formatges artesans i altres productes de proximitat, que complementen els vins de la zona per crear suggerents maridatges.

La situació de l’establiment, a la capital del Priorat, li atorga un coneixement privilegiat dels vins i olis de la comarca, un coneixement que, sumat al tracte personal amb els seu elaboradors, permet oferir als clients una atenció exclusiva.

Periòdicament, Vins i Olis del Priorat organitza tastos i maridatges a la mateixa botiga per acostar als clients el bo i millor del territori, fent-los partícips dels secrets que converteixen els productes del Priorat en una referència arreu del món. També ofereix, de manera permanent, la degustació gratuïta de vins i olis en horari comercial.

   

 

X