CELLERS

Celler Gritelles

Celler Gritelles és un projecte de viticultura a la vall de Cornudella, entre el nord del Montsant i la Serra de la Gritella als peus de Siurana.

Els orígens de la viticultura del Celler Gritelles venen del segle XV, amb més de 10 generacions de pagesia a la vall del riu Siurana.

Les nostres vinyes conserven les varietats històriques del Priorat, Garnatxa negra, roja i blanca, Carinyena i Macabeu. Utilitzem els llevats dels raïms de les nostres vinyes amb fermentacions lentes, que aporten autenticitat i identitat als vins de la nostra bodega.

Oferim visites a la bodega i tast de vins, visites a les vinyes i tast de vins, tast de vins de barriques, i esmorzar o berenar a les vinyes. També tenim un programa d’apadrinament de vinyes i barriques que inclou visites i tasts al celler.

Les diferents opcions permeten entendre de primera mà com es fan els vins, combinant el coneixement científic amb l’autenticitat artesanal que ens permet obtenir vins únics i exclusius que parlen d’aquest territori privilegiat per a la producció de vi.

 

 

Carrer Les Bodegues 3, Cornudella de Montsant
637407184
celler@gritelles.com
https://www.gritelles.com/