El Club Enoturista

El Priorat és avui una de les zones vinícoles més referenciades del context internacional. La conjunció entre tradició i modernitat, natura i agricultura, profunditat i frescor, imprimeixen un caràcter singular als seus pobles i als seus vins. Embeguts en els misteriosos sabers que guarda el Mediterrani aquesta és una regió per descobrir i admirar. A través d’aquesta carta de navegació podreu conèixer de primera mà dotze projectes que treballen amb passió aquesta terra pedregosa per extreure’n fruits exquisits. Que el viatge us sigui profitós.

Priorat Terroir

És un projecte de referència per als visitants del Priorat interessats en l’enoturisme. La campanya que dóna el tret de sortida a «Priorat Terroir» és la promoció «12 cellers-12 vins», una ruta pels dotze cellers participants, d’un any de durada, que vol ser un atractiu afegit a les visites. Els membres de «Priorat Terroir» disposaran d’un passaport amb informació i qui completi la ruta, s’endurà d’obsequi 12 ampolles de vi, una de cada celler.

Podran disposar de descomptes, promocions i ofertes pels diferents establiments de l’associació Priorat Enoturisme. Aquelles persones que en formin part, disposaran d’un passaport, una Carta de Navegació, amb informació i dades científiques i de referència de cadascun dels cellers participants. La campanya està orientada a donar informació i incentius per a visitants interessats en l’enoturisme i fidelitzar aquest perfil de públic. L’objectiu és oferir una experiència singular i exclusiva..

Tots aquells visitants que completin la ruta i obtinguin tots els segells en el seu passaport, personal i intransferible, obtindran, de regal, 12 ampolles de vi, una de cada celler participant. La campanya 12 cellers – 12 vins és el tret de sortida del Club Enoturista i té un any de durada, on es vol oferir la possibilitat de viatjar pel territori gaudint dels vins, la gastronomia, el paisatge i el patrimoni.

«Priorat Terroir» va dirigit a aquelles persones que els agrada el vi i especialment el Priorat, i que tenen un interès especial per recórrer la comarca descobrint les particularitats dels vins de cadascun dels cellers, membres de les dues denominacions de la comarca, la DOQ Priorat i la DO Montsant. Formen part de «Priorat Terroir»: el Celler de Capçanes, el Celler Masroig, la Cooperativa Falset-Marçà, Torres Priorat, la Vinícola del Priorat, Clos Figueras, Saó del Coster, Buil&Giné, Cellers Scala Dei, el Celler Joan Ametller, Burgos Porta i Sangenís i Vaqué.

Veus del Priorat

El Priorat és un gran mosaic a tamany real de la història dels pobles agrícoles de la mediterrània. Una comarca amb un caràcter propi i amb una història fascinant. - Priorat Enoturisme
Pobles que expliquen la seva història a través dels seus vins i olis. Vida rural, autètic i singular, valors que emanen de la terra i que marquen la gent i la vida del lloc.- Priorat Enoturisme
Priorat és un ritme de vida lent, un treball esforçat, ser més que estar, és paisatge, natura, arquitectura, gastronomia, és disconformitat, és voler-se obrir al món, és història viscuda, parlada, és vida.- Priorat Enoturisme
X