res

PROMOCIONS

With our new carousel element you can create super flexible carousels of existing page builder elements. Super flexible, super easy!
PRIORAT

Lo Priorat ha esdevingut una de les zones vinícoles més prestigioses del món del vi a escala global. La DOQ Priorat i la DO Montsant són clars referents a l’hora de parlar de l’escena del vi a Catalunya i Espanya. La conjunció entre tradició i modernitat, natura i agricultura, profunditat i frescor, imprimeixen un caràcter singular i universal als seus pobles i els seus vins de garnatxa i caranyena. Lo mediterrani aquí s’expressa amb implacable bellesa al castell de Siurana o al Parc Natural del Monstant. Bressol de cultures mil·lenàries àrabs, jueus i cristians han poblat aquesta terra carregada de misteri. L’ànima del Priorat és Scala Dei, allà un descobreix que aquesta és una terra sagrada on la llum es deixa contemplar.

ENOTURISME

Estem oberts per als amants de vi i els aficionats a l’excel·lència. Lo Priorat és una comarca vinícola amb una producció petita i acurada, per això oferim visites i activitats molt íntimes que permetin comprendre les qualitats úniques dels vins de la regió. Estimem un tracte proper com lo millor camí per la inspiració a l’hora d’encarnar vi i terrer. Lo nostre objectiu és continuar oferint un territori singular, vins únics i gastronomia local amb la mirada posada en la qualitat. L’arquitectura i lo patrimoni, l’herència cultural i los valors de la naturalesa. L’entorn, lo clima i com no, les tradicions provoquen, defineixen i promouen lo disseny de les estacions al Priorat. L’essència d’un lloc molt antic i tranquil on la terra ens inspira per viure, contemplar i valorar allò que està al nostre voltant i treballar per fer-lo sostenible. L’experiència de visitar cellers, tastar vins o passejar entre vinyes al Priorat és per molts, font de grats records que els acompanyaran per resta de la vida.

X