Estada Sangenís i Vaqué a Mas Ardèvol

Estada Sangenís i Vaqué a Mas Ardèvol.

eniu ganes de gaudir del Priorat, el vi i la gastronomia local? Aquesta experiència és fantàstica per meravellar-nos amb el vi i la tranquil·litat de la zona.

Per produir el millor raïm és necessària la millor terra, el Celler Sangenís i Vaqué la tenen. Una terra permeable de pissarra, orientada al Sud i amb la influència de la brisa marina. El celler està situat a l’encisador poble de Porrera, és aquí, on gaudirem d’una visita guiada per les seves instal·lacions i veurem tot el procés d’elaboració, criança i envelliment del seu vi.

La nit la dormireu a Mas Ardèvol, un mas amb història, especialitzat en cuina tradicional del Priorat. Un indret ideal per gaudir de l’enoturisme i viure l’experiència del tast de vins i olis de la comarca.

A l’hora de sopar, seureu a taula al mateix mas Ardèvol. Aquest, es caracteritza per tenir una cuina de receptes prioratines segons els aliments de temporada. L’hort del mas i altres horts de Km0 són l’origen principal de les verdures, les flors i les herbes amb les que elaboren els plats per tal de garantir productes frescos i de primera qualitat.

El vi que acompanyarà el sopar (o blanc o negre), com no podia ser d’una altra manera, estan elaborats al Celler Sangenís i Vaqué:

  • Lo Bancal de Garnatxa 2015 és un vi negre criança, 100% garnatxa negra i procedent de la vinya de la Cometa, una vinya de 25 anys. El vi, ha estat 6 mesos en barrica.
  • Lo Coster blanc 2015 és un vi blanc criança. Aquest, és 50% garnatxa blanca i 50% macabeu. En aquest cas, el raïm prové d’unes vinyes amb una antiguitat de més de 40 anys. El vi, ha estat 4 mesos en barriques noves de roure francès.

L’estada no us deixarà indiferents. Qualitat, proximitat, tranquil·litat, serenitat, història i bellesa us acompanyaran en tot moment, fent un petit recorregut per aquesta comarca que tant ens captiva i ens allibera de l’estrés de la ciutat.

EL PACK INCLOU:
– 1 nits d’allotjament amb esmorzar a Mas Ardèvol
– 1 sopar a Mas Ardèvol
– Visita al Celler Sangens i Vaqué

PREUS:
– 174€/parella alltojats en habitació interior
– 202€/parella allotjats en habitació amb sala

Experiència comercialitzada per SiuranaTours Agència de Viatges GC-003761

X