Allotjaments

Fonda Toldrà

A Ulldemolins trobareus uns bons amics

La Fonda Toldrà és un negoci familiar, amb el sentit més essencial d’aquesta paraula. Des del 1967 és l’establiment d’Ulldemolins on sabeu que trobareu un bona habitació per a dormir i bons plats a taula.

Van començar el negoci la Carme Ferré i en Xavier Toldrà, ara ja està en mans de la Carme Toldrà Ferré: la segona generació de la família Toldrà, segueix treballant cada dia, perquè la Fonda sigui un lloc acollidor i familiar per menjar bé i per descansar encara millor.

La Carme vetlla per cada un dels detalls, fins al més petit, es preocuparà que estigueu més que bé i que no us falti de res, cuinarà i organitzarà la cuina perquè mengeu molt bé, i anirà ella mateixa a collir romer i farigola en dia de lluna vella, per aromatitzar els rostits i els plats més elaborats.

Ubicats al Priorat, a la Vall del Silenci, a la Fonda Toldrà teniu la possibilitat de relaxar-vos en un entorn rural envoltat de muntanyes amb unes habitacions senzilles i còmodes per un descans ideal. Podreu desconnectar gràcies al paradís de tranquil·litat i silenci que es respira en mig d’unes vistes privilegiades

Carrer Major 33, Ulldemolins, 43363
977561537
fondatoldra@gmail.com
https://www.fondatoldra.com/ca