Allotjaments

Hotel-Hostal Sport

Sense dubte l’hotel i restaurant més emblemàtic i amb més història de tota la regió del Priorat. Des de 1923, l’Hostal Sport és un establiment amb arrels però sense fronteres que manté intacta la il·lusió i l’entusiasme del seu besavi, qui va iniciar fa més de 90 anys el projecte familiar a Falset. Avui està en mans de la quarta generació, amb Marta Domènech, gerent de l’hotel des de la seva reobertura després del fatídic incendi de 2007.

10 anys després, l’Hostal Sport ha realitzat un restyling de les seves habitacions i ara compta amb 28 habitacions totalment reformades, 5 de les quals són suites, i amb jardins privats on gaudir d’un vi, un vermut, un bon llibre o una conversa tranquil·la a l’ aire lliure.

Familiaritat, autenticitat, proximitat i qualitat són alguns dels adjectius que descriuen a la perfecció aquest hotel i restaurant que s’ha sabut reinventar contínuament sense perdre la seva essència de parada i fonda. A l’Hostal Sport t’hi sentiràs com a casa. Un espai ideal pels amants del vi i la gastronomia, que acull elaboradors de tot el país i convida els #winelovers a gaudir de tastos, sopars i de les seves instal·lacions més característiques com el jardí privat o el saló amb xemeneia.

C/ Miquel Barceló 4-6 43730 Falset
977830078
info@hotelspriorat.com
http://www.hotelpriorat-hostalsport.com