Allotjaments

LoRefugi

LoRefugi és una antiga casa pairal, situada al bell mig de Cornudella de Montsant, que per les seves característiques i dimensions s’han pogut conservar en gran part. La seva llarga història es veu reflexada entre les seves parets. Els records d’anys passats comparteixen espai amb les noves cares i les noves experiències que s’hi  viuen actualment.

L’edifici de quatre plantes, té diferents espais per tal de poder gaudir d’una estada fantàstica sense trobar a faltar res.

A més a més, té diverses habitacions per albergar diferents grups: Siuranella (2 persones), Albarca (2 persones), Gritella (4 persones), Mussara (8 persones), Montsant (10 persones), Siurana (matrimoni), Obaga (2 persones).

Els espais comuns de la casa són els lavabos, les dutxes i el menjador. Aquest últim, és un espai ben ampli i ideal per reunir-se amb els companys, tenir una bona conversa tot jugant amb algun joc de taula i brindar amb una copa de vi del Priorat. Al menjador hi ha una zona de cuina lliure de refugi (un marbre amb pica i nevera).

LoRefugi ha estat el primer allotjament del Parc Natural de la Serra de Montsant en obtenir la distinció Starlight, otorgada per la Fundación Starlight.

c/Major, 37 43360 Cornudella de Montsant
977821313
info@montsantnatura.cat
https://montsantnatura.cat/lorefugi/