CELLERS

Celler Bartolomé

A la petita propietat de la família Bartolomé i Vernet –abans, durant el segle XX i fins avui– passió i voluntat es fonen i confonen amb lleialtat i devoció a una terra i a un llegat que la pròpia família ha sabut mimar i transmetre any rere any, un segle i un altre, ininterrompudament. Un llegat que Josep Bartolomé va mantenir fins i tot en els difícils anys seixanta i que, 30 anys després, juntament amb el seu gendre Antonio Rodríguez, es van proposar millorar la qualitat dels seus vins que llavors venien a granel. Però no va ser fins el 1997–que la família va embotellar els seus vins.

La constant evolució i millora dels processos vitivinícoles, ha permès, avui, expressar en els seus vins Primitiu de Bellmunt i Clos Bartolomé, dos exponents d’una tradició vinícola secular.

Al Celler Bartolomé els agrada compartir la nostra experiència i explicar-vos les seves històries, per el que esteran encantats en rebre, prèvia concertació, a aquells grups i empreses que desitgin descobrir les seves terrasses on arrelen ceps de 120 anys.

“Passió i voluntat es fonen i es confonen amb lleialtat i devoció a un terroir excepcional i a les seves centenàries vinyes. Simplement, elaborar vins per ser fidels a si mateixos”

Família Bartolomé Vernet

Carrer Major, 23 43738 Bellmunt del Priorat
977830630
info@cellerbartolome.com
http://www.cellerbartolome.com