CELLERS

Celler Crivellé i Valls

És un petit celler familiar situat a Poboleda, (DOQ Priorat), que es va posar en marxa l’any 2014 amb l’esforç i la passió de Raül Crivellé i Cristina Valls.

Raül Crivellé és la quarta generació com a viticultor a la finca del Mas d’en Gil, masia que el besavi va construir l’any 1885 al terme municipal de la Morera de Montsant i d’una extensió actualment, d’onze hectàrees de terreny.

A la finca hi podem trobar vinyes velles de primers del segle passat, fins a les plantades més recentment els últims anys, situades a una alçada d’uns 500 metres, al peu de la Serralada del Montsant.

Els seus vins expressen la singularitat del terroir, on es practica una viticultura regenerativa, respectant el medi i potenciant la microbiologia dels nostres sols per tal d’elaborar el millor fruit tot seguint en moltes de les tasques al camp, els cicles del llunari. Les elaboracions dels vins i els processos de trasbals i embotellat es fan utilitzant el calendari lunar, amb la mínima intervenció per tal de transmetre el màxim del seu potencial.

“No podem fer un gran vi, sense estimar i cuidar la terra on creixen les nostres vinyes”

El celler esta obert a fer visites guiades i també a les seves vinyes, juntament amb tast de vins.

Carrer Nou, 65 43376 Poboleda
info@crivelleivalls.com
https://www.crivelleivalls.com