CELLERS

Coca i Fitó

Coca i Fitó, celler innovador i dinàmic elaborador de vins singulars en les Denominacions d’Origen Montsant i Terra Alta. Fundat el 2006 pels germans Coca i Fitó, es troba en l’encantador poble d’El Masroig. L’essència dels vins Coca i Fitó és el fruit de la passió, el coneixement i l’experiència, que es despleguen en cada glop per a il·lusionar i emocionar, capturant el caràcter únic del terroir.

Submergiu-vos en una visita enoturística que convida a descobrir el terroir i les varietats de raïm de la D.O. Montsant. Des de les vinyes de Mas Serraller gaudireu d’una degustació de vins de finca i monovarietals al balcó natural del turó, contemplant la imponent bellesa de la Serra de Llaberia, la majestuositat de la muntanya de La Mola, els Ports de Terra Alta i les muntanyes de la DOQ Priorat. A més, explorarareu el celler i tindreu l’oportunitat de gaudir d’una segona degustació de vins negres de cupatge més un tast d’oli verge extra i vermut.

Coca i Fitó us convida a viure una experiència emocionant i autèntica. Descobriu el caràcter únic d’aquesta a terra i emporteu-vos records inesborrables. Us esperem amb els braços oberts per a compartir la nostra passió pel vi i l’essència del terroir!

Avinguda Onze de setembre s/n, El Masroig, 43736
619776948
enoturisme@cocaifito.cat
https://www.cocaifito.cat