CELLERS

Priorat B&D Lab

Després de la seva adquisició el 1998,  Priorat B&D Lab obre les portes a finals del 2019 transformat en una micro-destil·leria i celler per a elaborar noves begudes i destil·lats

Ubicat al carrer de la Font Vella 13, de Bellmunt,Priorat B&D Lab destaca en la zona pel seu alambí d´última generació, les damajoanes, les barriques i els dipòsits troncocònics, tots ells elements essencials en l´el.laboració  de Begudes i Destil·lats originals, fets a mida, recuperant velles receptes i adaptant-les als nous moments de consum.

El seu producte estrella és el vermouth Dos Déus que va sortir al mercat al 2012 i des de llavors ha aconseguit una gran varietat de premis i reconeixements. Una de les últimes incorporacions ha sigut la ratafia Mina de magnòlies, la ratafia típica de Bellmunt elaborada seguint les receptes tradicionals de les iaies del poble així com una varietat de vins dolços, aperitius i licors.

Per a Àlex Illa, director del projecte: “la innovació és l’ADN de PrioratLab. Sempre estem a l’avantguarda de les preferències del mercat incorporant nous productes, sabors i experiències úniques per als consumidors.”

És una experiència que no et voldràs perdre.

Carrer Font Vella 13, 43738 Bellmunt del Priorat
977080200
http://www.prioratlab.com/