En el marc de la campanya Tots busquem alguna cosa, el Celler Masroig realitzarà les següents activitats.

Celler en família: Enigmasroig

L’activitat Enigmasroig està pensada perquè les famílies puguin gaudir d’una visita al celler més amena. És per això que us proposem un recorregut pel celler en el qual els nens podran aprendre sobre la seva història i veure com es produeix el vi, mentre desxifren una sèrie d’enigmes i pistes que els portaran a un premi al final de la visita. Des dels trulls centenaris fins a la nova nau de bótes, les famílies podran descobrir el celler i el món del vi de forma interactiva i divertida.

El preu de l’activitat és de 10€ els adults i 5€ cada nen. – Ubicació: Celler Masroig
*És necessària reserva prèvia amb mínim dos dies d’antelació. Disponibilitat a i segons ordre de reserva.

Curs iniciació al tast

Si ets un aficionat del món del vi i vols conèixer més a fons com analitzar i tastar vins, aquesta activitat és per a tu. Endinsa’t dins dels antics trulls de 1917 i descobreix la història d’un celler centenari, la particularitat del nostre territori i el caràcter singular de les nostres varietats de raïm.

Una activitat diferent on els assistents s’introduiran o ampliaran conceptes del món del vi, com els aromes, els sabors, les diferents varietats i també sobre com aquestes evolucionen i es mariden.

En acabar, gaudeix d’un tast de la nostra àmplia gamma de vins com un professional, de la mà del nostre sommelier Rafel Pino.

16 de juliol – 11.00h. – Ubicació: Celler Masroig
El preu de l’activitat és de 15€

Enoastronomia al Celler Masroig

Gaudeix d’una nit màgica d’enostronomia de la mà del Celler Masroig i l’Associació Bocafoscant. Aquesta activitat combina l’observació astronòmica amb un tast de vins i busca les diferents connexions que hi ha entre la vinya i el cosmos.

Descobreix els diferents tipus d’estrelles, constel·lacions i observa amb telescopi planetes del sistema solar, també podràs veure altres objectes de l’espai profund com nebuloses, cúmuls globulars i altres galàxies.

Parlarem dels diferents astres que influeixen la vinya, també coneixerem l’estel veremador i històries d’astronomia popular amb referència al vi i la vinya, parlarem dels colors de les estrelles i els colors dels vins i de Dionís déu del vi i la vegetació. Tot això, mentre degustes tres vins de Les Sorts acompanyats d’un piscolabis de productes locals i de proximitat.

29 de juliol – 21.30h – Vinyes del Celler Masroig
El preu de l’activitat és de 26€
* Reserva prèvia amb antelació. Places limitades. L’activitat é una durada aproximada d’uns 90 minuts.

Exposició ‘Somriures del Masroig’ de Looking for smiles

Somriures del Masroig és un retrat de quotidianitat, un reflex de la vida rural que lluita contra la despoblació. Històries reals plenes de VI(da) que persegueixen la intuïció de la terra. Un homenatge al poble que ens ha vist néixer i a les persones que el conreen dia a dia. La cerca incansable per trobar la nostra SORT.

Vine a gaudir dels Somriures del Masroig, una exposició del Celler Masroig amb la col·laboració de Looking For Smiles, que posa punt final a la campanya ‘Tots busquem alguna cosa’. Un vespre d’estiu ple de somriures, maridat amb els vins de Les Sorts i música en directe amb OT Boquera.

Looking for smiles, és un projecte creatiu que busca reivindicar una societat més oberta i positiva, a través de somriures arreu del món. Donant visibilitat a totes les persones que tenen el valor per trencar barreres socials i personals, defensant així les llibertats individuals i col·lectives.

23 de juliol – De 19.00 h a 21.30 h – Celler Masroig
Entrada lliure. Venda de vins a copes.