Arriba a la setena edició del Festival Terrer Priorat, un espai que s’ha consolidat com un referent cultural distingit de preeminència en l’escena nacional. Representa, a més, un impecable aparador del Priorat on la música, el paisatge, l’arquitectura i el plaer d’un bon vi expliquen la riquesa d’una comarca que viu una època marcada per l’efervescència de la viticultura com a pal de paller d’un model de revitalització basat en l’excel·lència i la sostenibilitat.

Un extens programa amb fins a 16 concerts, configurat per un ventall de propostes heterodox, ple de matisos i de sensibilitats. Esperem que gaudiu d’aquesta edició del festival que us proposa un viatge extravertit per estils i gèneres musicals. Figures consolidades i joves promeses amb un bagatge ja admirable. On trobareu diferents espais i pobles encomiables que se sumen per primer any al festival. Des dels ambients més solemnes en monuments emblemàtics plens d’història fins als més nostrats del Priorat que un any més demostra que està més viu i més actiu que mai.

Com sempre PRIORAT ENOTURISME s’enorgulleix de ser membre del Club i donar suport a les activitats amb les qui compartim una mateixa filosofia de fer, d’escoltar, de veure i de beure.

US ESPEREM PER GAUDIR-NE!