Aquest dissabte 29 de març es presenta a Falset “Bacchanalia, el retorn de Baccus”, una recreació històrica que es durà a terme al maig i que connectarà la cultura clàssica i la cultura del vi

Priorat Enoturisme crearà uns paquets turístics per “oferir una experiència completa que, a partir d’aquesta activitat de Tarraco Viva, endinsi els visitants en la comarca del Priorat i els lligams que manté amb el vi i la seva cultura”

L’ajuntament de Tarragona i l’associació Priorat Enoturisme porten per primer cop al Priorat el Festival Tarraco Viva, amb l’activitat “Bacchanalia, el retorn de Baccus”. Aquesta recreació històrica, que es presentarà dissabte 29 de març a les 18h i al Castell de Falset, estarà centrada en la figura de Bacus, déu del vi, i es durà a terme els dies 16 i 17 de maig a la Cooperativa Falset Marçà.
“Bacchanalia, el retorn de Baccus” connecta la cultura clàssica dels mites i les construccions simbòliques amb la cultura del vi, arrelada a la comarca del Priorat. De fet, els organitzadors afirmen que “el Priorat és el millor escenari per endinsar-se en les malifetes d’aquest déu de l’alegria i la joia de viure”.
Priorat Enoturisme, que aplega una cinquantena d’empreses de la comarca (agències de viatges, allotjaments, cellers, molins d’oli, restaurants, empreses d’activitats), s’ha bolcat amb l’arribada de Tarraco Viva al Priorat. L’associació està creant una sèrie de paquets turístics que combinen allotjament, entrada a l’espectacle, activitats per la comarca i el desplaçament a Tarragona per assistir a l’acte central del Festival.

L’objectiu és segons Isabel Vilà, presidenta de Priorat Enoturisme, “oferir una experiència completa que, a partir d’aquesta activitat de Tarraco Viva, endinsi els visitants en la comarca del Priorat i els lligams que manté amb el vi i la seva cultura”. Vilà afegeix que “aquesta col·laboració amb l’ajuntament de Tarragona i Tarraco Viva s’emmarca en l’estratègia de potenciació de la comarca per part de l’associació, que es basa en un desenvolupament turístic de qualitat que no oblida el vessant cultural”.
Els paquets turístics per Tarraco Viva que oferirà Priorat Enoturisme es posaran a la venda per mitjà del portal de comercialització de l’associació (www.prioratenoturisme.com), en marxa des del passat mes de setembre.

Dissabte 29 de març, presentació a Falset de “Bacchanalia, el retorn de Baccus”
Aquest dissabte 29 de març, a les 18h i al Castell de Falset, es presentarà “Bacchanalia, el retorn de Baccus”. La presentació anirà a càrrec del sr. Magí Saritjol, director del Festival Tarraco Viva i del sr. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona. A més, es comptarà amb la presència de la sra. Isabel Vilà, presidenta de l’associació Priorat Enoturisme; el sr. Jordi Puxeu, alcalde de Falset; el sr. Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal del Priorat, i el sr. Josep Maria Cots, president de la Cooperativa Falset Marçà.