Comencem una nova setmana i ho fem amb ganes de visitar cellers! Avui us portem una tercera selecció de cellers que formen part de Priorat Enoturisme i que no us podeu perdre durant la propera visita enoturística al Priorat. Pren nota de totes les opcions que tens a la teva disposició!
El primer celler d’avui és Crivellé i Valls, un petit celler familiar de la DOQ Priorat, situat a Poboleda, que es va posar en marxa l’any 2014 gràcies a l’esforç de Raül Crivellé i Cristina Valls. Els seus vins expressen la singularitat del terroir, on es practica una viticultura regenerativa que respecta el medi ambient i que potencia la microbiologia dels seus sòls per elaborar el millor fruit. Actualment el celler està obert a fer visites guiades i també conèixer les seves vinyes, realitzant un tast de vins.

CRIVELLÉ I VALLS
Continuem la ruta enoturística desplaçant-nos al municipi d’El Molar per descobrir de ben a prop Clos Galena, també emparat per la DOQ Priorat. Aquest celler és la culminació de la tasca constant d’una família: els Pérez i Dalmau. Enamorats del territori, van apostar per construir un celler sostenible i ecològic on elaborar vins d’alta qualitat, únics i especials que despertin tots els sentits. Anima’t a visitar un celler únic que transmet tota la cultura, la terra i el paisatge del Priorat!

CLOS GALENA
A Gratallops, al cor de la DOQ Priorat, ens trobem amb el celler Clos Pachem. L’arquitectura sostenible del celler, construït amb materials naturals i duradors, es fusiona amb l’entorn local. Els seus propietaris et transmetran la seva filosofia, basada en escoltar la terra, abraçar la diversitat del clima, respectar la vinya i fer vins que emocionen. Clos Pachem és molt més, és també un homenatge a aquells projectes que transcendeixen les generacions.

CLOS PACHEM
Coneixes el celler Vall Llach, situat a Porrera? Es va fundar fa pràcticament 30 anys, a principis dels anys 90, pel cantant català Lluís Llach i el notari Enric Costa. Si una cosa tenen clara és que aposten per la microproducció controlada, és a dir, per la qualitat en comptes de la quantitat per tal de no perdre mai el control exhaustiu de tots els processos. Els seus vins s’elaboren amb raïm de vinyes velles d’entre 90 i 110 anys, principalment de Carinyena i Garnatxa.

VALL LLACH
Acabem la selecció d’avui amb el celler familiar Sangenís i Vaqué. Va sorgir l’any 1978 quan els seus fundadors van decidir plantar vinyes velles a les finques de Porrera. Aquell mateix any, van començar a elaborar vi a l’antic celler del Josep Simó, que anys més tard va passar a anomenar-se amb el nom actual. Si una cosa caracteritza el celler és que mantenen l’equilibri entre les noves tendències vinícoles i la tradició.

SANGENÍS I VAQUÉ
Comentaris recents