La DO Montsant i Priorat Enoturisme han signat aquest matí de dilluns un conveni de col•laboració per a la promoció conjunta dels vins i les activitats enoturístiques que desenvolupi la DO. El conveni, d’un any de durada, ha estat rubricat pel president de la DO Montsant, Jaume Domènech, i la presidenta de Priorat Enoturisme, Isabel Vilà.
El conveni fa palesa la voluntat de tots dos organismes d’unir esforços i compartir objectius com els que engloba la promoció de la comarca del Priorat com a regió vitivinícola productora de vins de gran qualitat i destinació turística de primer ordre.
El Consell Regulador de la DO Montsant és un organisme que té la missió de garantir la qualitat i tipicitat dels vins emparats per la DO. A més, també s’encarrega de la promoció dels seus cellers i el territori que avarca, així com de les activitats enoturístiques que s’hi desenvolupen.
Per la seva part, Priorat Enoturisme és una entitat de promoció turística que agrupa una cinquantena d’empreses del Priorat, entre les quals hi ha allotjaments rurals, cellers, restaurants, molins d’oli, empreses de guiatge i agències de viatges. L’estratègia de posicionament de l’entitat consisteix en la creació d’experiències enoturístiques que ofereixin una nova manera de conèixer el Priorat, els vins, els olis, la gastronomia i el seu paisatge.