Des de Priorat Enoturisme, i juntament amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, estem duent a terme una formació 100% subvencionada de modalitat presencial a Falset: curs de Desenvolupament de producte turístic i enoturístic.

Es tracta d’un curs eminentment pràctic que permet, a partir de la reflexió estratègica que ens proporcionen les eines del màrqueting, dissenyar un producte turístic implementant les eines de la gamificació com a estratègia per generar major interès i satisfacció en els clients.

Gràcies a la formació, l’alumnat serà capaç de crear productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques. El disseny del producte inclou tota la reflexió necessària per a la creació d’un producte que inclogui els protocols de seguretat post covid. El curs conclourà el 20 de juny amb una presentació del producte dissenyat, que haurà de quedar a punt per a la seva posada en pràctica.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. La durada del curs és de 30h durant els dies 9, 16, 23, 30 maig, 13 i 20 juny de 9 a 14h. La modalitat és presencial a  l’Arxiu Comarcal del Priorat – Ajuntament de Falset (Carrer de Bonaventura Pascó, s/n).

El curs està destinat a treballadors en actiu, en ERTO, ERO, autònoms i s’ha reservat un 30% de les places destinades a persones desocupades. El públic objectiu són cellers, restaurants, allotjaments i agències turístiques.

La docent del curs és Eva Linares, CEO de Vogantis, consultoria estratègica en turisme, oci i hostaleria. És també experta en màrqueting digital, formadora en emprenedoria, creació de producte, disseny de viatges eno-gastronòmics, planificació d’empreses turístiques, vendes i màrqueting internacional.