El restaurant El Cairat i l’allotjament rural Mas Ardèvol han estat distingits amb la certificació AMED per a ser establiments promotors de l’alimentació mediterrània.
AMED té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col∙lectiva. Aquest programa acredita i identifica aquells establiments que reuneixin unes característiques concretes, vinculades al model d’alimentació mediterrània, per tal que els clients puguin menjar saludablement fora de casa.
Els restauradors són els responsables d’oferir una alimentació saludable i segura. Actualment, el consumidor és conscient de la importància dels aspectes relacionats amb la salut i la seguretat dels aliments. Per aquest motiu, el públic aprecia l’esforç que el restaurador realitza per tal de facilitar una oferta gastronòmica variada, saludable i mediterrània.
Els establiments Amed disposen d’una oferta gastronòmica pròpia de l’alimentació mediterrània, amb productes de proximitat i qualitat. Així mateix, ofereixen informació sobre opcions de lleure actiu (enoturisme, senderisme, activitats culturals…) i també sobre la promoció d’hàbits saludables en general (alimentació equilibrada i variada, receptes…).