El Priorat és sinònim de vins d’alta qualitat, plens de mineralitat, frescos i afruitats, que no deixen indiferent a cap paladar. El nostre territori el conformen dues denominacions d’origen: la DO Montsant i la DOQ Priorat.

 

PROPIETAT DE DO MONTSANT

 

Un territori característic amb una producció limitada però de màxima qualitat. És un territori sorprenent, admirat i únic en el món. Es considera cataclismàtic, que significa que el conreu de la vinya és complicat, exigent i molt costós. La diferència principal entre els dos territoris és el tipus de mineralització de sòl. A la DOQ Priorat hi predomina la llicorella (pissarra) que aporta als vins aromes complexos i concentrats, i en les terres de la DO Montsant hi predominen les argiles i calcaries. A més, pel que fa a la pluviometria, a la DO Montsant és lleugerament superior i per tant la producció també.

 

PROPIETAT DE CELLER VALL LLACH

 

Les varietats de raïm que representen el nostre territori majoritàriament són la garnatxa negre i la carinyena, ja que són les varietats que millor s’adapten al nostre territori. Son les protagonistes dels nostres vins d’autor.

PROPIETAT DE CELLER MASROIG

 

La passió pel vi al Priorat es respira tant sols arribar-hi. És el llegat dels nostres avantpassats i que, a data d’avui, els guardians d’aquest paisatge mantenim amb molt d’honor.