Si sou dels que de petits us quedàveu mirant al cel buscant i seguint estels? Us agradaria compartir estones com aquelles amb els vostres fills? Doncs aquesta escapada està pensada per vosaltres!

Us porposem una escapada en família per descobrir estels i constel·lacions en un espai únic i màgic.

El Parc Natural de la Serra de Montsant és el primer espai de Catalunya en rebre la doble certificació de protecció de la qualitat lumínica i acústica del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

A Prades hi té seu el Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades, una entitat jove però de referència a nivell estatal en el món de l’astronomia. Amb ells petits i grans fareu un viatge a l’espai que no oblidareu!

SELENE és un viatge trepidant a la Lluna, ple de sorpreses i aventures. De tornada a la Terra descobrirem el fantàstic cel fosc de Prades i observarem amb grans telescopis. Espectacle recomanat per a majors de 4 anys.

En aquest viatge acompanyarem la nostra protagonista a la recerca de la seva mascota perduda. Viatjarem a la Lluna i pel camí viurem mil i una aventures que haurem de resoldre per poder acomplir la nostra missió. Un espectacle de llum i color pensat per als més petits.

L’espectacle es composa de dues parts separades per una pausa:

  • La primera part, dins la Sala Hypatia, és un viatge cap a la Lluna ple de sorpreses i aventures.
  • La segona part, quan ja sigui fosc, la fem al Mirador Astronòmic de Sant Roc i tracta d’una descoberta del cel fosc de Prades amb observació amb telescopis de gran diàmetre i recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. Tot pensat per als més petits de casa. Ho farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc en un entorn de gran bellesa, estirats en unes tumbones per a una visió del cel de 360º.

Us allotjareu a LoRefugi, una antiga casa pairal, que és lloc de confort de tots aquells que necessiten tranquil·litat i silenci. Al bell mig de Cornudella de Montsant, esdevé punt de partida de nombroses activitats i infinites excursions cap a Montsant i les Muntanyes de Prades.

Per sopar al gastrobar de LoRefugi trobareu menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna.

EL PACK INCLOU:

  • 2 nits d’allotjament a LoRefugi
  • 2 sopars a LoRefugi Gastrobar
  • Activitat Selene al Parc Astronòmic

Des de: 69,00€/persona