Comencem la setmana amb bones notícies i és que el balanç d’ocupació durant el pont de la Puríssima és molt positiu. Com ja es va produir a l’estiu en què hi va haver un boom de turistes, la situació s’ha tornat a repetir durant aquests dies en què un gran nombre de turistes s’ha interessat per gaudir de les diferents propostes que ofereix la comarca.

Així mateix, la valoració que fa Roger Felip, president de Priorat Enoturisme, és molt positiva. “L’ocupació als allotjaments ha estat del 90% i, en alguns casos, ha arribat al 100%, penjant així el cartell de complet”. Recordem que un total de 16 allotjaments formen part de l’associació, posant així a disposició dels visitants diferents opcions adaptades a les necessitats i preferències de cadascú: masos, hostals i hotels estan situats arreu de la comarca.

Roger Felip ha volgut fer també una valoració de l’ocupació a bars i restaurants i afirma que: “L’ocupació al migdia ha estat del 100% en la majoria de casos, xifra que s’ha vist reduïda en el servei de sopars”. En aquest cas, l’associació compta amb 11 restaurants socis que ofereixen diferents ofertes gastronòmiques, però sempre amb elements en comú, com poden ser l’elaboració dels plats amb productes de proximitat.

Per últim, valoració positiva també per part dels cellers de Priorat Enoturisme. La majoria dels socis han tingut plens pràcticament tots els torns disponibles pel que fa a visites enoturístiques, sent especialment positius els primers dies del pont, concretament de dissabte 4 a dilluns 6 de desembre.

Xifres positives també per dimarts 7 i dimecres 8, tot i que amb menys concentració de gent, sobretot tenint en compte que el dia 7 va ser dia laborable. En definitiva, l’enoturisme està agafant força. Cada vegada més, els turistes s’interessen per visitar els 22 cellers de l’associació, emparats a la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Així que, si encara no has visitat la comarca, afanya’t i reserva ja la teva estada per a aquest Nadal! Amb tot el que tenim per oferir-te podràs gaudir de tota una experiència completa.