Un dels grans valors de la Fira del Vi de Falset és la possibilitat d’enraonar directament amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

Diumenge és una molt bona ocasió per tastar vins i productes de la comarca en espais singulars. També per gaudir del recinte firal i de l’àmplia oferta d’activitats que ens ofereix al voltant del món del vi.

Al matí teniu una cita amb el Tast de Cal Compte. Viu un tast singular a la terrassa d’aquesta casa històrica de la vila de Torroja: vins de Priorat i de Montsant, olis d’oliva verges i pans ecològics. Després del tast gaudeix d’un dinar amb els vins de Terroir al Limit en companyia del equip del celler. Temptador, oi?

I a les 12, l’Agrupació de cellers de la conca del riu Siurana dels pobles de Bellmunt del Priorat i el Molar, ens conviden al Tast de les Mines. El recinte del Museu de les Mines acull aquest tast vertical dels vins de gamma extra de cada celler de les anyades 2017 (la que ha entrat a barriques), la 2016 (la que s’acaba d’embotellar) i l’anyada en curs (la que està a la venda). Es podran tastar més de 30 vins amb la primícia de fer-ho abans de treure al mercat.

I mentrestant, al recinte firal de Falset continuen els tastos i activitats fins a les 21 hores. També és un bon moment per passejar per Falset. Tallers infantils, cercaviles, vermuts, concerts… La vila amfitriona ofereix un ampli ventall d’actes per maridar amb l’oferta enològica de la Fira.

Consulta el programa de la Fira del Vi de Falset.

Avui és l’últim dia. Descobreix, assaboreix i deixa’t endur per la fantàstica diversitat de colors, aromes i sabors dels vins de la nostra terra: el Priorat.