Els proper cap de setmana 3 i 4 de maig tindrà lloc a Falset la 19ª edició de la Mostra de vins de les DO de la comarca del Priorat.
La Fira del Vi de Falset és una oportunitat única per conèixer els vins d’una comarca que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en tot un referent enològic internacional. La Fira permet descobrir els vins i les últimes creacions dels cellers de les dues denominacions d’origen de la comarca: DO Montsant i DOQ Priorat.
Alhora, és el pretext ideal per apropar-se a la comarca i conèixer els pobles, la gent i la terra que fan possibles aquests vins excepcionals.
Els organitzadors esperen poder repetir l’èxit de l’edició passada en què la fira va acollir 13.000 visitants durant tot el cap de setmana.
Aquest any el cartell de la Fira s’ha dedicat a la dona de la comarca del Priorat, una dona ferma, forta, segura, sensible, dolça, llesta, dura i imprescindible. L’art de la Natàlia Sanahuges, autora del cartell, ens fa partícips de l’homenatge al paper rellevant de la dona en el món de la pagesia i, en concret, del sector vinícola.
Es tracta d’una clucada d’ull a la complicitat femenina alimentada per un esperit de superació etern. Una reafirmació de la seva importància al llarg dels anys per a fer d’allò dur, quelcom més sensible.
Consulta el programa de la Fira.