A Priorat Enoturisme tenim novetats! Maria Jesús Sánchez Soldevila es converteix en la nova presidenta de l’associació substituint així a Roger Felip, qui ocupava fins ara el càrrec.

La Maria Jesús, nascuda a Falset, és sòcia de Priorat Enoturisme des de 2015 i propietària del restaurant La Morera del Priorat. Es va formar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i, a més, participa activament del projecte Carta Europea de Turisme sostenible.

Els seus objectius són seguir treballant pel projecte enoturístic de la comarca, sumant sinergies público-privades i creant i/o col·laborant en propostes enoturístiques de qualitat i sostenibles.

Segons paraules de la presidenta a la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT): “Units i fent xarxa, des de Priorat Enoturisme presentem una diversitat de serveis de qualitat que, cada associat i amb la calidesa humana que comporta el turisme a petita escala, posem a disposició dels nostres visitants”, afirma.

Com a objectiu a curt termini, des de Priorat Enoturisme s’està treballant actualment en un projecte de referència a la comarca, la Fira de la Tomaca, la qual tindrà lloc el proper mes d’agost. La fira anirà acompanyada d’unes jornades gastronòmiques que giraran entorn als productes locals de l’hort, el vi i l’oli del Priorat, com ja es va produir el passat 2021.