La Setmana Santa ha quedat enrere i, amb ella, la tranquil·litat de poder gaudir sense presses d’allò que tant ens agrada fer. Ara bé, el calendari ens recorda que en poc més d’onze setmanes tenim l’estiu aquí. Tot i que no sabem com seran els propers mesos, som molts els que estem desitjant organitzar la propera sortida al Priorat i què millor que fer-ho amb una agència de viatges especialitzada?

A Priorat Enoturisme comptem amb empreses sòcies que t’ajudaran a organitzar activitats per la comarca per descobrir el nostre territori i patrimoni. El Brogit és una empresa de guiatge local, especialitzada en ecoturisme i enoturisme que organitza activitats, excursions i vacances guiades i autoguiades combinades amb tastos de vi, oli, cervesa, mel, etc. A més, organitzen rutes de cellers i gastronòmiques i també excursions fotogràfiques, nocturnes, astronòmiques, de bolets.

No només tindràs una gran varietat d’activitats a escollir sinó que a més és una empresa compromesa en la transmissió del coneixement tradicional i el desenvolupament econòmic del territori. Deixa les teves vacances en bones mans i t’ajudaran a descobrir la flora, la fauna, la història, les llegendes, l’actualitat, la gastronomia i els vins del Priorat d’una manera divertida i amena, tot gaudint del paisatge i de l’ambient de muntanya.

EXCURSIÓ ORGANITZADA PER “ELBROGIT”

Una altra de les agències de viatges amb la que pots reservar les teves vacances és Siuranatours. El seu tret diferencial és que coneixen i estimen perfectament l’entorn i, per aquest motiu, ofereixen les millors experiències turístiques de la zona. És a dir, ofereixen productes del territori des del territori.

Tenen experiències per a totes les edats i per a tota mena de públic: famílies, parelles, grups, dog friendly, etc. Compten amb un ampli catàleg d’activitats: gastronòmiques, enoturístiques, esportives, culturals… No sabràs per on començar!

IMATGE DE “SIURANATOURS”

Per últim, podeu organitzar la vostra escapada amb l’agència de viatges TravelPriorat. Ofereixen rutes guiades del vi a les regions vinícoles del Priorat i Montsant, combinades amb allotjaments de luxe al cor del Priorat. També ofereixen excursions a peu pel Priorat amb una guia local reconeguda i experimentada. Els itineraris combinen interès històric, diversió, natura i, per descomptat, bons aliments i vins excel·lents.

L’agència combina un coneixement i una comprensió inigualables de la regió del Priorat i també de Montsant amb una gran atenció al detall i una cerca incessant de qualitat. L’equip que hi treballa són uns apassionats de la comarca i els apassiona compartir els seus coneixements sobre el Priorat.

IMATGE DE “TRAVEL PRIORAT”