L’hotel Cal Llop (Gratallops), membre de l’associació, també rep la menció com a finalista a la categoría d’allotjaments.

Doblet prioratí durant la celebració de la quarta Nit de l’Enourisme de Catalunya, organitzada pel departament d’Empresa i Coneixement, al Castell del Remei (Lleida). L’associació Priorat Enoturisme, entitat privada que engloba una setantena d’establiments turístics de la comarca del Priorat, va ser finalista en la categoria d’Experiències i innovació dels premis d’Enoturisme de Catalunya.

L’objectiu dels Premis, que concedeix l’Agència Catalana de Turisme, és estimular la qualitat, la sostenibilitat i l’especialització del producte enoturístic del país, i incentivar les empreses en la millora contínua de les seves ofertes i a la innovació a l’hora de plantejar noves propostes enoturístiques.

El jurat dels premis valora aquelles activitats i experiències enoturístiques que es dediquen a proporcionar un servei significatiu dins la indústria del turisme vitivinícola i que ofereixen experiències innovadores en l’àmbit de l’enoturisme. Inclou el reconeixement a entitats que treballen en el desenvolupament de l’enoturisme al seu territori o que realitzen accions de màrqueting i/o promoció en aquest àmbit.

Per la seva banda, l’hotel Cal Llop de Gratallops rep la menció a la categoria d’allotjaments destacant la experiència integral de qualitat als seus visitants i la significativa participació en el turisme vitivinícola, així com l’ús de productes locals o regionals.

Durant la nit, es van premiar el celler Abadal, a la categoria de cellers, La Cuina de l’Empordanet, en la categoria d’Allotjament i restauració, i Viemocions-Sapienstravel SL, a la d’Experiències i innovació. El jurat també ha destacat com a propostes finalistes Albet i Noya i Cal Blay Vinticinc.

Els premis d’Enoturisme de Catalunya són fruit de la iniciativa conjunta dels membres de la Taula d’Enoturisme de Catalunya, engegada en el marc del programa de promoció Enoturisme Catalunya de la Generalitat.