L’Associació vol comunicar més enllà de les fronteres i vetllar per la imatge i la qualitat de l’oferta turística al Priorat
Priorat Enoturisme encara el tercer any de vida de l’Associació presentant un vídeo (https://www.youtube.com/watch?v=O3gAPX2EU_0)  amb la voluntat d’estendre l’oferta turística tant en l’àmbit local com internacional. La intenció és comunicar més enllà de les fronteres i vetllar per la imatge de la comarca del Priorat i la qualitat de l’oferta turística. El vídeo mostra l’essència del Priorat amb les diferents activitats que es poden realitzar a la comarca, en un entorn idíl·lic.
El vídeo, produït per Hokusai Films, convida a conèixer el Priorat per viure una experiència única i especial.

Els establiments, membres de Priorat Enoturisme, seguint el compromís d’oferir les màximes garanties d’autenticitat i de qualitat, ofereixen diferents activitats per a tots els públics, sempre respectant l’entorn i la filosofia de la comarca. Un dels objectius de Priorat Enoturisme és vetllar per la qualitat i la imatge del Priorat, per això, els socis membres han de complir amb uns paràmetres que garanteixin aquest valor afegit en l’oferta turística.
Priorat Enoturisme amb la publicació del vídeo també vol donar la benvinguda a Munskänkarna, el club de vins més important d’Europa, que compta amb més de 24.000 adherits i que aquest 2016 ha reconegut el Priorat com a «Regió vitivinícola 2016». Priorat Enoturisme és un dels col·lectius predisposats a col·laborar en l’organització dels viatges i les estades dels membres del club que visitin el Priorat.

Els establiments i cellers de les dues denominacions, socis de l’Associació, ja estan preparant tasts de vins professionals per al públic especialitzat i activitats, que es presentaran més endavant. L’objectiu és donar a conèixer la comarca en l’àmbit internacional seguint els paràmetres de qualitat establerts i respectant els recursos naturals i culturals del Priorat.