Visitar el Priorat és sempre una bona ocasió per descobrir els vins de les seves dues denominacions d’origen (DO Montsant i DOQ Priorat). Buscar un celler per visitar i gaudir d’un bon dinar en acabar és sempre una excel·lent decisió. Però de vegades, són els cellers i la bona gastronomia les que surten a buscar-nos.

Si estàs pensant en visitar-nos durant aquests dies de setmana santa, deixa’t trobar. No perdis l’oportunitat de sortir al carrer i gaudir dels bons vins i de la gastronomia de la nostra terra a tres dels pobles més emblemàtics del Priorat: Porrera, Gratallops i Poboleda.

24 de març, TASTA PORRERA

La propera edició del Tasta Porrera tindrà lloc el dissabte 24 de març a la plaça Catalunya de Porrera. A partir de les 11 del matí fins a les 14:30 de la tarda, tast de tots els cellers de Porrera, mostra de cuina local i servei de càtering a càrrec del restaurant Quinoa de Falset, a més de música en viu.

Durant l’esdeveniment es podran comprar els vins que elaboren els cellers de Porrera amb un important descompte.

Una bona ocasió per descobrir l’oferta enològica, gastronòmica i cultural d’aquesta vila.

25 de març, 5ª MOSTRA DE FORMATGES CATALANS I VINS DEL PRIORAT

Ubicat a Gratallops, el Celler Clos Figueras organitza el proper 25 de març la 5a mostra de formatges artesans catalans i vins de la comarca del Priorat – DOQ Priorat / DO Montsant

El celler sempre aposta per la dinamització de les activitats enoturístiques, però també gastronòmiques, i anualment organitza diferents esdeveniments entorn als productes locals per tal d´ajudar en la promoció i divulgació de la cultura i gastronomia catalana.

A la jornada d´enguany participen una desena de productors formatgers d´arreu de Catalunya, i una desena de productors elaboradors de vi de la comarca Priorat amb denominació d´origen Priorat i Montsant on deixaran degustar els seus nous productes.

A més, està programat durant el matí un taller familiar de com fer formatge casolà a les mateixes instal·lacions. A continuació, el restaurant del Celler Clos Figueras oferirà un menú gurmet on el formatge serà el protagonista, evidentment.

RESERVES / INFORMACIÓ: 977 262 373 – 977 830 217 – info@closfigueras.com

31 de març, POBOLEDA VINS

I dissabte 31 de març, arriba la 9a edició de “Poboleda Vins”. A partir des de les 10.30 h i fins a les 14.30 h al local social “La Closa” de Poboleda.

L’esdeveniment comptarà amb la participació dels cellers Burgos Porta, Crivellé i Valls, Genium Celler, Hidalgo Albert, Celler Mas d’en Just, Celler Mas Doix, Celler Mussons Vins, Celler Tane Vins, Celler Terres de Vidalba, Celler Totó Marqués i Celler Unió.

Els productors de la vila presentaran les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta vila de la DOQ Priorat.