Ja tenim aquí la Fira del Vi de Falset, en la qual participen la majoria dels nostres cellers socis! Enguany recupera el format de sempre al recinte firal de Falset i manté la iniciativa de l’edició anterior d’oferir tastos als cellers durant la resta del mes de maig. Vols saber-ne més? Avui t’ho expliquem tot!

Si vols apropar-te a la fira, pren nota! Aquest cap de setmana torna la Fira del Vi de sempre. Del 29 d’abril a l’1 de maig pots fer tot un recorregut per la fira i gaudir de les nombroses activitats, adquirint el pack degustació, que et permetrà tastar els vins a peu de carrer al recinte Firal de Falset, amb la participació de cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

El pack té un cost de 18€ per persona i inclou 1 copa, 5 tiquets i un barret. Els horaris per poder degustar els vins són divendres 29 de 18h a 21h, i dissabte 30 i diumenge 1 durant tot el dia, d’11 a 21h.

Els cellers socis que s’han sumat són: Celler Cal Pla, Celler de Capçanes, Clos Galena, Celler Masroig, Sangenís i Vaqué, Celler Dosterras, Celler Pasanau, La Conreria d’Scala Dei, Merum Priorati, Perinet, Celler Burgos Porta, Cooperativa Falset Marçà, Vinícola del Priorat, Cellers d’Scala Dei, Clos Pachem i Joan Ametller.

D’altra banda, com dèiem, la fira s’allargarà amb els tastos als cellers durant tot el mes de maig. En aquest cas, tot i que no hi participen tots els cellers abans esmentats, sí que ho fa la majoria. Per poder ampliar més informació i/o reservar, es pot accedir al web de la Fira del Vi, a través del següent enllaç: https://www.firadelvi.org/

Sens dubte, la fira s’ha convertit en una cita imprescindible per a professionals del sector i amants del vi, que tenen l’oportunitat d’intercanviar opinions amb els cellers i elaboradors dels vins i descobrir de primera mà tot el que suposa elaborar cada ampolla de vi, alhora que es deixen seduir per l’entorn i els paisatges que l’envolten.