Submergiu-vos en un viatge inoblidable per les zones més altes del Priorat, als peus del Parc Natural del Montsant.

EL PACK INCLOU:
· 1 nit allotjament amb esmorzar
· Dinar al Restaurant La Morera
· Visita a la Cartoixa d’Escaladei
· Visita al Celler La Conreria d’Escaladei
· Visita al Celler Passanau
· Ruta Entrevinyes en 4×4

Dia 1. ARRIBADA A LES TERRES DEL PRIOR
A La Morera de Montsant, hi trobareu el Celler Pasanau. El 1995 els germans Pasanau, amb l’empenta del seu pare, construeixen el celler on elaboren avui dia els seus vins. La família fa segles que cultiva vinyes al Priorat,  les referències més antigues es remunten al segle XIV.

Dinar al Restaurant La Morera

Després d’instal·lar-vos a l’Hotel Balco del Priorat, gaudireu de l’Entrevinyes en 4×4, un itinerari circular entre vinyes amb vehicle 4×4, passant per finques inscrites tant a la D.O.Q. Priorat com a la D.O. Montsant. Fareu una parada a una finca de garnatxa on, a part de conèixer in situ la nostra viticultura, podràs degustar formatge de producció local acompanyat d’un bon vi.

Dia 2: EL BRESSOL DEL PRIORAT
La Cartoixa de Scala Dei. Començareu el dia amb una visita a la Cartoixa de Scala Dei, fundada al segle XII per Alfons el Cast i fou la primera cartoixa de la Península Ibèrica, de la qual sorgiren les altres cartoixes catalanes. Els seus dominis van configurar el territori històric del Priorat, més reduïts que l’actual comarca del mateix nom.

Tot seguit visitareu el Celler La Conreria d’Scala Dei, nascut de la voluntat i l’entusiasme d’un grup de persones històricament lligades al Priorat, amb el desig de donar a conèixer al món els magnífics vins que s’elaboren en aquesta terra.

Des de 449€ per parella.